Miljøprint

Om Miljøprint

Hos Miljøprint er vores vigtigste prioritet kundens tilfredshed, og derfor vil du altid blive modtaget med et smil på læben, og et overskud der giver dig alt den tid du har brug for, sådan så du forlader butikken med svar på de spørgsmål du kom ind med.

Vi stræber ikke kun efter at aflevere det bedst mulige produkt, men også efter at give den bedste mulige service. Det betyder blandt andet at du har muligheden for at være en del af processen. Alt vi laver kommer vi til at fortælle dig, så du ved præcis hvad vi har gjort, for at reparere dit udstyr. Derudover laver vi reparationerne på 24 timer eller mindre.

Hos Miljøprint vedligeholder vi en optimal reparation og service, uden at gå på kompromis med prisen. Derfor finder du i os en stabil og troværdig butik, både hvis du skal have genfyldt din printer, gives råd om enten printere, blæk, toner, computere, telefoner eller have fikset dit IT- udstyr.

Vores mål

- Vores mål er at forlænge levetiden på elektronik og derved undgå unødvendig belastning af miljøet.

- Vi stræber samtidigt efter at give vores kunder den bedste service.

Vi arbejder med FN´s verdensmål

Miljøprint

Mål 12:
Ansvarligt forbrug og produktion

Inden 2030 skal vi nedbringe affaldsmængden betydeligt, gennem forebyggelse, reduktion, genbrug og genanvendelse.

Miljøprint

Mål 13:
Klimaindsats

Vi skal øge den generelle viden og opmærksomhed på mulighederne for både at bremse den globale opvarmning og tilpasse os klimaforandringerne. Det skal ske på både individuelt og institutionelt niveau.